Nový portál O písaní.sk s Ivicou Ďuricovou

Nový portál O písaní.sk s Ivicou Ďuricovou

Keď nás rok 2020 prinútil tráviť väčšinu času doma, spolu so spisovateľkou Ivicou Ďuricovou sme premýšľali nad tým, ako ľuďom spríjemniť dlhé chvíle. V marci sme preto začali pravidelne streamovať o písaní a vydávaní kníh. Odozva bola skvelá a instagramové vysielanie prerástlo do niečoho väčšieho.

Keď som písala Insomniu, mnohé veci som sa musela naučiť sama – ako vytvoriť príbeh, ako vymyslieť hlavnú zápletku, ako zaujať vydavateľstvo a dostať knihu k vám, čitateľom. Bohužiaľ, väčšinu informácií som čerpala len z angličtiny a už v tej dobe som pociťovala, že na Slovensku nie je dostatok informácií pre spisovateľov.

S myšlienkou, ako posunúť moje skúsenosti o písaní kníh druhým som sa pohrávala pár rokov. Spolu s Ivkou sme o webstránke pre spisovateľov hovorilo často, ale viete, ako to chodí… Stále sme mali veľa práce a nápad sme odsúvali na neskôr.

Až tento rok, viacmenej organicky, sme sa konečne pustili do toho, aby sme sa podelili o naše skúsenosti a vedomosti o písaní a vydávaní kníh. Ja mám v tomto okamihu na konte niekoľko kníh vydaných cez vydavateľstvo a Ivka je úspešná selfpublisherka.

O tom, ako napísať a vydať knihu a ako na knižný marketing sa dozviete na našom novom portáli www.opisani.sk Nezabudnite tiež zavítať i na náš instagramový účet, kde pravidelne streamujeme 🙂

Pridaj komentár